Ragavau Opera Cake Amerikoje, todėl "Kepėjų be stabdžių" projektas paskatino pačiai išmėginti klasikinį tortą. Darbo buvo daugiau, nei atrodė iš pirmo žvilgsnio, ypač, kai nepavyko iškepti biskvito iš pirmo karto. Jis nevidonas ėmė ir sukrito.
Labai supykau ir puoliau kepti kitą, bet receptą irgi naudojau kitą. Antras bandymas buvo sėkmingas. Štai čia rasite originalų Kepėjų receptą, o štai kokį biskvitą kepiau aš.
Neperrašinėsiu viso recepto, nes visus pertepimus dariau tiksliai pagal "Kepėjus be stabdžių".
Išvada:
1. Gardu
2. Gan intensyvus kavos skonis
3. Skanesnis kai valgomas kambario temperatūros, nes sušalęs kremas gan kietas.
Taigi, labai rekomenduoju! Figaro ten, Figaro šen...
5 komentarai:
mmmm, viliojuosi dar kartą išsikepti. labai jau gardu.
Mmmm visi jūs čia jį kepat... Reiks ir man kokiai progai prisiruošt ir pagamint :) deja ši savaitė negamybinė...
gardžiai čia :) džiugu, kad viskas pavyko.
Labai šauniai sudainavai :) O kas nepavyko su biskvitu? Aš kaip tik džiaugiausi, kad jis toks purus išėjo... nenumanai, kame reikalas?
Elžbieta, man pasirodė, kad kiaušinių buvo per daug, tokia lyg ir kiaušinienė vietoj biskvito gavosi. Bet gal ir ne ta priežastis sukritimo. Gal tiesiog skersvėjukas koks prapūtė. Negali žinot su tuo biskvitu, visaip pasitaiko.
Rašyti komentarą