Šis patiekalas tiems, kas sutinka, jog ir mėsą galima paruošti su saldžiu padažu bei tiems, kas nespjauna tame saldume atradę dar ir kartumo. O jeigu mylite poną svogūną, tai jo čia bus daug, bet jis pametęs savo aitrumą. Man padažiukas labai patiko.
Naudojau:
1 kg kiaulienos nugarinės
peletrūną
raudonėlio
2 svogūnus
200 g apelsinų marmelado
6 šaukštus Vorčesterio padažo
Svogūnus smulkiai supjausčiau ir sudėjau į dubenį kartu su apelsinų marmeladu ir vorčesterio padažu.
Visus ingridientus išmaišiau.
kažin, toks padažas tiktų prie paukštienos?
AtsakytiPanaikintiNa, niekada nebandžiau jo valgyti su paukštiena, bet manau, jog labai neblogai tiktų. Jei pabandysi - pranešk.
AtsakytiPanaikinti