Torto sudėtis - šokolado putėsiai, braškių putėsiai, migdolų biskvitas, traškus sluoksnis, apelsinų želė. Dekoras - šokolado veliūras, šokolado glazūra, šokoladinė gėlė.
Vyšnių keksiukai su vanilės kremu.
Šalia keksiukų stiklainiukuose - panacota su vyšniomis.
.
7 komentarai:
O Dieve, šįkart man viskas taaaip tobulai atrodo!!! Fantastika!
Labai ačiū, Julija!
Labas vakaras, ispudingas tortas! Ar galetumete isduoti paslapti kaip gaminamas tas sokoladinis veliuras? Arba kur jo galima butu isigyti?
Labas vakaras, ispudingas tortas! Ar galetumete isduoti paslapti kaip gaminamas tas sokoladinis veliuras? Arba kur jo galima butu isigyti?
Šokoladinis veliūras iš tikrųjų yra visai paprastas dalykas - tai tik kakavos sviestas ir šokoladas. Visa paslaptis glūdi jo užpurškime. Veliūras turi būtinai būti tam tikros temperatūros ir purkšti reikia specialiu aparatu. Tikiuosi padėjau :-)
Ammmm... tai namu salygom nepasidarysim sito grozio... labai labai aciu uz atsakyma. Ispudingai atrodo kai tas veliuras buna ryskiu spalvu.
Aš dariau namų sąlygomis :-) Tik aparatą reikia nusipirkti. Aš nusipirkau ;-)
Rašyti komentarą