Naudojau:
išimtus iš geldelių moliuskus
puodelį duonos trupinių
2 kiaušinius
puodelį miltų
druskos, pipirų
česnako miltelių
aliejaus kepimui
Sumaišiau druską, pipirus, česnako miltelius su miltais. Didesnius moliuskus perpjoviau per pusę. Išplakiau kiaušinius. Apvoliojau moliuską miltuose, tada pamirkiau kiaušiniuose, o jau tada į trupinius. Aliejų įkaitinau ir dėjau į puodą po vieną apvoliotą moliuską. Kepiau kol gražiai parudavo. Maždaug 1 min. Iškepusius dėjau ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų nereikalingi riebaliukai. Moliuskus patiekiau su padažiuku padarytu iš majonezo ir smulkiai supjaustytų raugintų agurkų, kitaip vadinamu tartar sauce. Gardumėlis.
Receptą nusižiūrėjau čia: fishex.com
2 komentarai:
Ir šito noriu :) Nors vistiek labiau norėčiau calams'ų kokoso piene :)
Tiesa, jei ne paslaptis kur pirkai?
Clams'us turiu omeny :)
Clams'us pirkau RIMI, esu mačiusi ir Maximoje, bet RIMI būna dažniau.
Rašyti komentarą