2008-10-28

Kiauliena su apelsinų padažu ir karamelizuotais svogūnais

Šis patiekalas tiems, kas sutinka, jog ir mėsą galima paruošti su saldžiu padažu bei tiems, kas nespjauna tame saldume atradę dar ir kartumo. O jeigu mylite poną svogūną, tai jo čia bus daug, bet jis pametęs savo aitrumą. Man padažiukas labai patiko.
Naudojau:
1 kg kiaulienos nugarinės
peletrūną
raudonėlio
2 svogūnus
200 g apelsinų marmelado
6 šaukštus Vorčesterio padažo

Svogūnus smulkiai supjausčiau ir sudėjau į dubenį kartu su apelsinų marmeladu ir vorčesterio padažu.

2 komentarai:

rūtuliukas rašė...

kažin, toks padažas tiktų prie paukštienos?

Puanc rašė...

Na, niekada nebandžiau jo valgyti su paukštiena, bet manau, jog labai neblogai tiktų. Jei pabandysi - pranešk.