2009-03-21

Kibinai


Radau šį kibinų gaminimo receptuką. Labai nuotaikingai pateiktas, taigi dalinuosi.









6 komentarai:

Unknown rašė...

Labai sauniai padaryta! Butinai gaminsim, nezinau tiksliai kada, bet kai pasitaikys proga ir daugiau laiko... :o)

Vilma rašė...

Buvau kažkada jį radusi internete, tai irgi labai smagiai žiūrėjosi. :) Kibinus esu vieną kartą kepusi labai seniai. Man atrodo net ir nuotrauką buvau padariusi... Reikės dar pakartoti. :)

Unknown rašė...

O jau klipo ilgumas.... Pavargau žiūrėt. Visad maniau, kad įdarui naudojamas faršas ir kad kibinų ar panašių pyragiukų viršus aptepamas baltymu, o ne tryniu, hm...

Puanc rašė...

Neilgas, neilgas, labai išsamus. O dėl mėsos.... Galima ir faršą dėti, ir mėsą supjaustytą gabaliukais. Čia jau kaip kam patinka. Jeigu aptepsi pyragėlį tryniu, jis įgaus gražią rusvą spalvą ir bus matinis. Jeigu nori blizgesio - tada aptepti reikia baltymu.

Barbora rašė...

As dejau farsa.Labai skanu, tik man tesloje lyg per daug margarinas jautesi, gal kazoki ypatinga reikia naudoti? Pirkau paprasta,nebuvo uzrasyta for cooking, nes tik toks cia buvo.Sekanti karta bandysiu su aviena.

Puanc rašė...

Barbora, šįvakar, tiksliau šiąnakt, kaip tik ir išsikepiau šiuos kibinus. Galiu pasakyti, jog nepajutau per daug margarino. Pats tas. Tiesa, tešlą ir įdarą dariau iš pusės porcijos, tai išėjo 16 kibinų. O šiaip kepimui visada naudoju EVE arba Vilniaus kepimo margariną. Svarbu, kad nebūtų per daug druskos ar kokių prieskonių. Taigi visad geriau paieškoti kepimui skirto margarino.
O tiesa, prieš tai parašiau, kad aptepus baltymus, kepinys įgauna blizgesio, tai netiesa, susipainiojau. Aptepus baltymu įgauna baltą matinę spalvą, o tryniu gelsvą blizgančią. Taigi.